Дата: Субота, 18.04.2009, 22:03 | Повідомлення # 4
Група: Гості
Я повністю підтримую Ігор(а) !!!!! Янишин-робить шо хоче! Всі нач і директори його бояться і бігають на побігеньках - взяти хоча б факт-держ установи прибирають на дорогах))))) Касян розводить бабульок і взагалі мешканців-на будівництві церкви заробив вже ой як непогано-квартира у Львові, хата біля озера, син на юриста, авто -вже збився із ліку яке по рахунку, доля на Райтексі і Кроно, ше й гастролює з туристами по Ізраїлю і Європі.....Бізнесмен а не "святий отець")))))))...Хоча Піх не дуже кращий.... Ковтало-ж.... чувак який є головою районної ради , яка ні.... не робить!!!! Скажіть за всі роки ЩО ВОНА ЗРОБИЛА для району, крім того шо десь так чол з 10 мають круті зарплати... Владика-мямля а не мер, шістка яка попалась на взятці (БРАВ ТО ТОЧНО!!!). Проблема ще нашого міста ---міліція і прокуратура...Тут взагалі "бєспрєдєл повний"...
Дата: Неділя, 03.05.2009, 15:31 | Повідомлення # 7
фашизм)) Це актуально, скоро ж 9 травня. Хоч цей гість - москаль і говорити далі не треба. Фашизму в Камянці і близько нема. І в нашому місці мало хто знає що таке фашизм, може і москаль не цілком уявляє, багато хто фашистів асоціює зі словом німець)))) А москаль і німець поняття несумісні!
І як вам на Псху слова Піха : "Гривні тількі находять дорогу до церкви а 50-тки і 100-тки губляться". Не "Отець" , а золото для анекдотів))))
Дата: Субота, 09.05.2009, 17:52 | Повідомлення # 9
Місто в нас непогане взагальному, ніби спокійне. Але забагато в нас противних людей.... Кожен хто починає займати хоч якусь більш-менш важливу посаду стає - с.....ю.
Дата: Четвер, 14.05.2009, 18:57 | Повідомлення # 11
Проблема ,і то дуже велика, що коли влаштовуєшся на роботу, маючи на увазі Камянку , це впершу чергу держ. установи - потрібно мати родича , або хоча б якогось доброго знайомого, так само , напевне, і в других районних центрах-прогресу через це немає, продуктивність праці дуже мала!!!
Дата: П`ятниця, 22.05.2009, 12:37 | Повідомлення # 12
Може тут хтось знає , що там з нач міліції сталось??? Корупція чи шось інше? Якщо подивитись на проблеми міста в контексті проблем країни-то ми ше непогано живемо-звичайно помагають заробітчани яких в районі через одного... Цікаво си можна порівняти Янишина з Януковичем, про Я... тільки говорять шо він хам, а про Я... так само))))
Наскільки я знаю, є ще прблема з відпочинком для молоді(на собі не пробувала, вже пережила цей вік), може хтось знає якісь цікаві місця де зараз можна гарно відпочити. За моїх часів (1999-2004 рр.) можна було хоч на дискотеку в ДК сходити(вона ще тепер працює?), чи посидіти в піцерії...а більше нічого не пригадується гарного...а як тепер?
"Все що не робиться - на краще..."
ПОЗОРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР нашій місцевій владі, замість того щоб зробити нормальне озеро і пляж вони х...ю займаються , а люди тим часом по Шацьках їздять і бензину палять і Волинякам дають заробити шоб у воді покупатись, а в нас шо води у Камянці нема ??? - є, просто у нас влада гнила - ГАНЬБА!!! skorpion83
Дата: Субота, 20.06.2009, 17:42 | Повідомлення # 15
Це точно!!!!! Комсомольське давно можна було до ладу привести! Міська і районна влада як завжди за все чекає взятки!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! І сама теж ніфіга не робить для того щоб водойми і природу вцілому до ладу привести!!!! Шацькі озера - просто більш менш чисті-тому туди і їдуть , гроші волиніяки правда згрібають непогано, можна сказати нагло!!!! В Камянці покупатись дійсно нема де..... На Каналі вода дуже брудна, на розливі ше більш менш, в самій Камянці на Забужжі хіба що. А далі по окружних селах. Гроші керують світом, Камянка не вийняток..................
Дата: Середа, 01.07.2009, 21:13 | Повідомлення # 16
ну щодо Касіяна,Владики і інших я згідний а от щодо Янишина я незгідний бо таки щось але він робить!І ще якби у нас люди були за одно (тобто всі то віс)то може щось би було а то в нас люни не дружні і у тому велика проблема № 1
Про озеро це правильно! До колись Галичина з особливим нацональним колоритом і озеро(умовно так назвемо) з неймовірно-гарною назвою Комуністичного Союзу молоді! Супер! СССР в окремо взятому районі! І приходити ви на берег озера Великого Комсомолу і пестить ваш погляд лайно яке плаває поміж іншого бруду а витончений сморід залазить вам до носа! А шо! Оті гади з "Білого дому" взяли і все обісрали!??? А може все ж таки це, ну не зовсім вони!??? Гадить таки хтось! СССР. Вороги народу! Що молоде покоління залізло в цеж лайно!?? Хто ж винен?
Дата: П`ятниця, 10.07.2009, 11:51 | Повідомлення # 18
Проблема - брак ВЛАДИ. бо та що є - не влада , а хз що...абсолютно згоден з попередніми дописувачами.Мер міста - поняття зеленого не має на.уя він ту посаду займає і шо він ЗОБОВ'ЯЗАНИЙ робити на тій посаді, крім хабарництва звичайно - тут він свою справу добре знає.Голова РДА - тупо використовує посаду для звичайного піару - пенсія вже от-от, а плани на мерську посаду - грандіозні, а голова райради - цей, перепрошую мішок з гівном, крім виступів в ролі весільного генерала на всіх урочистостях та подіях з записками і розкраданням грошей громади собі на зарплату і розїзджанням на поїдання мяса в Новий Став - взагалі питання :для чого він такий нам потрібен?
Дата: Вівторок, 14.07.2009, 18:37 | Повідомлення # 19
Не знаю як ще їх хтось може поважати і боятись, я розумію що мають зв"язки (і то тільки Янишин). Всі начальники виглядають як силюки (цей епітет не як з села, а як саме натуральне би.ло). І з ними наше майбутнє. Апатія вже заполонила Україну-це вина впершу чергу влади (хоча народ до цього причетний). Треба міняти психологію і підвищувати культуру мислення-а на вибори забити ну чи хоча б проти всіх!!!!!!!!!!!
Всі права захищено, адміністрація сайту не несе відповідальність за дії користувачів та може не поділяти думки дописувачів.
Використання матеріалів з даного сайту, можливе, лише при умові розміщення гіперпосилання на ресурс: www.kambuz.org.ua - портал м.Кам'янка-Бузька.